Documents relacionats amb el procés de participació previ a l’aprovació inicial del PDU de les tres xemeneies

Realitzat el tercer seminari previst en el procés de participació ciutadana del PDU de les Tres Xemeneies

Dilluns 22 d’octubre es va realitzar el tercer seminari dels cinc previstos en el procés de participació ciutadana del PDU de les Tres Xemeneies previ a l’aprovació inicial, amb una assistència de 55 persones.

La temàtica del seminari girava entorn a la connectivitat i accessibilitat del sector que abasta el PDU de les Tres Xemeneies en relació als barris adjacents de Badalona i Sant Adrià de Besòs, i amb  la resta de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Posteriorment, com en els anteriors seminaris, es van exposar algunes reflexions prèvies inspiradores plantejades per entitats i persones vinculades a Sant Adrià i Badalona a través de quatre píndoles motivacionals.  Tot seguit, es va obrir un debat plenari amb les persones participants que van exposar diferents opcions i alternatives de connexió i accessibilitat. Es va debatre sobre el tren com a un dels principals condicionants i es van fer suggeriments sobre aspectes i elements a tenir en compte en la mobilitat per a vianants i bicicletes. En acabar es va fer un primer sondeig sobre quin tipus de transport col·lectiu es considera més adient per connectar l’ àmbit de planejament amb l’ àrea metropolitana. Sobre aquest aspecte hi aprofundirem a la propera sessió transversal.